Verhuur en verkoop

Hieronder ziet u de mogelijkheden ten aanzien van de verhuur- en verkooponderdelen.

Mobiele graafmachines
TVG verhuurt diverse machines en werktuigen voor projecten. We hebben mobiele graafmachines met werkgewichten van 5 tot 15 ton. De kranen worden verhuurt inclusief machinist. De machinist is in het bezit van het basisveiligheids- en machinisten diploma. Tevens heeft hij aanvullende opleidingen gevolgd voor het uitvoeren van de werkzaamheden. We bieden voor de kranen verschillende opties: Graafbakken, Trilblokken, Kantelbakken en een Sorteergrijper.

Rupsgraafmachines
We bieden rupsgraafmachines te huur aan welke een werkgewicht van 0,85 tot 23 ton. De kranen worden altijd verhuurd inclusief gediplomeerde en gecertificeerde machinst. Ook hier heeft u voor de kranen verschillende opties: Graafbakken, Trilblokken, Kantelbakken en een Sorteergrijper.

Rupsdumpers
Rupsdumpers wordt exclusief machines verhuurd. De rupsdumpers hebben een werkbreedte van 85 tot 150 cm. Prima geschikt voor achtertuinen of andere moeilijk begaanbare locaties. We bieden rupsdumpers zowel met als zonder laadschop.

Vacuum apparatuur
We verhuren diverse apparatuur met vacuummogelijkheden. De vacuum-unit is perfect geschikt voor het leggen van tegels en stelconplaten. De vacuum-unit wordt gebruikt in combinatie met een kraan.

Diepladers
TVG beschikt over een eigen dieplader, met chauffeur. Met behulp van de dieplader verzorgen wij alle transporten die wenselijk zijn. De dieplader heeft een laadvermogen tot 8,5 ton.

Trilplaten
We bieden trilplaten te huur aan met een werkbreedte van 30 cm tot 120 cm. Prima geschikt voor het verdichten en voorbereiden van straatwerk.

Rijplaten
Naast de trilplaten beschikken we ook over kunststof rijplaten, te gebruiken voor het aanleggen van tijdelijke rijbanen. De kunststof rijplaten zijn 1 meter breed en 4 meter lang.

Verhuur gespecialiseerd personeel
TVG beschikt over een netwerk van grondwerkers en stratenmakers welke u voor uw klus kunt inhuren. We leveren uitsluitend gespecialiseerd en gekwalificeerd personeel.

Verkoop materiaal
Naast de verhuur bieden wij ook materialen ter verkoop aan. Voor projecten in grond, weg- en waterbouw hebben we een aanbod van diverse materialen zoals:
- Zand, grond, schelpen
- PVC buizen en hulpstukken
- Drainagematerialen
- Bestratingsmateriaal

Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op!

Afbeelding